Sajam turizma 2020

popusti na putovanja

Kada su u pitanju popusti, putovanja su često jedna od mnogih stvari za koja se traže najpovoljnije ponude za letovanje. Grčka kao turistička destinacija uvek je aktuelna i predstavlja izbor br.1 za većinu naših turista - ne samo zbog blizine i povoljnih cena, već i zbog prirodnih lepota, prekrasnih plaža i kristalno čistog mora, često odlikovanog plavim zastavicama. S druge strane, za sajam turizma 2020 popusti na aranžmane su takvi da pružaju mogućnost za povoljno putovanje i letovanje čak i u dalje, egzotične destinacije. Pročitajte u nastavku kakve smo sajamske cene letovanja i putovanja pripremili za vas ove godine!
Svako ko voli i želi negde da otputuje, a ima ograničen budžet, gledaće da pronađe najpovoljniju ponudu za željenu destinaciju. Zato mnogi čekaju sajamske cene letovanja i putovanja, koje omogućuju primamljive aranžmane kako za obilazak evropskih gradova, tako i za letovanje 2020. Mi smo vam i ove godine obezbedili atraktivne ponude, pa će za sajam turizma 2020 popusti od 5-15% na već akcijske cene letovanja biti dovoljan razlog da čak iako niste planirali da unapred rezervišete željeno putovanje – to uradite na licu mesta...

 

grcka

 

Letovanje 2020 Grčka - cene kojima ne možete odoleti!
Kada se pomene letovanje, Grčka nudi neka od najlepših letovališta i mogućnosti za različite želje i budžete. Tako, čak i bez obzira na sajamske cene letovanja, ovde možete pronaći idealan paket aranžman po ceni od 39€, pa na više – u zavisnosti od termina, broja osoba i prevoza. Najjeftinije su svakako ponude u predsezoni odnosno za prve polaske u maju i junu. Međutim, za taj period putovanja se uglavnom rezervišu nekoliko meseci unapred i vrlo brzo se rasprodaju upravo zbog najpovoljnijih cena, pa je moguće da ostanete bez željenog aranžmana ukoliko čekate da na sajmu turizma vidite koji su popusti. Putovanja koja su u sezoni odnosno u julu i avgustu su takođe vrlo popularna, ali i nešto skuplja. Sajam turizma savršen je za rezervisanje željenog aranžmana, jer kada su aktuelni popusti – putovanja do bilo koje destinacije u bilo koje vreme ne čine se nemogućim!
U našoj ponudi za letovanje, Grčka sa preko 40 vila, predstavlja i najzastupljeniju i najtraženiju destinaciju! Ukoliko vas interesuje letovanje 2020 – Grčka, cene na ovogodišnjem sajmu obezbediće vam aranžmane na sniženju i to na već akcijske cene koje su aktuelne na našem sajtu, za plaćanje aranžmana do termina polaska ili u celosti. Osim toga, tokom trajanja sajma obezbedili smo vam da za letovanje 2020 – Grčka, cene budu snižene čak i ukoliko je plaćanje na rate! Zato posetite naš štand i raspitajte se o uslovima i popustima za letovanje 2020.

 

spanija

 

Letovanje 2020 – Španija i Tunis
Za sve one koji su se možda zasitili Grčke ili žele ove godine da posete neku dalju destinaciju, u našoj ponudi za letovanje 2020 - Španija i Tunis predstavljaju još neke od mogućih izbora. Osim što su ove turističke destinacije poznate, luksuzne i egzotične, pružaju zaista neponovljivo iskustvo s obzirom na prelepe, duge peščane plaže i mogućnosti za obilaske različitih kulturno-istorijskih znamenitosti, kao i zabavne sadržaje unutar samog hotelskog kompleksa.
Kada je u pitanju ponuda za letovanje 2020, Španija u našem aranžmanu podrazumeva 6 punih pansiona u hotelskom kompleksu Guitart Central park 3*/4* u poznatom letovalištu Ljoret de Mar, kao i 2 prolazna noćenja sa doručkom (prilikom polaska i povratka) u hotelima sa 3* u Torinu i Breši , uz autobuski prevoz i panoramske obilaske ovih i drugih poznatih gradova, poput Monaka, Monte Karla, gradova Azurne obale, Sirmionea,... Tu su i mogućnosti za brojne fakultativne izlete, pa odaberite one uz pomoć kojih ćete na najbolji način osetiti i doživeti ovu mediteranski zemlju temperamenta!
S druge strane, Tunis je destinacija za kojom vlada posebno interesovanje, iz godine u godinu sve veće, što i ne čudi s obzirom na veoma povoljne, a ujedno i luksuzne paket aranžmane koji uključuju avio prevoz i all inclusive uslugu u hotelima visoke kategorije! Ukoliko želite da iskusite mediteranski duh i arapsku tradiciju koja se prepliće sa modernim potrebama i arhitekturom, ne propustite da rezervišete aranžman po promotivnim, sajamskim uslovima.

 

tunis

 

Sa nama je PLIMA NISKIH CENA uvek aktuelna... Kontaktirajte nas za dodatne informacije i rezervacije putem telefona na broj 011/3111113 i pratite nas na Facebook-u i Instagram-u kako biste bili u toku sa najpovoljnijim ponudama!

 

Autor teksta: Biljana Radojčić

© 2016 Alta Marea. licenca organizatora putovanja OTP 394/2020 kategorije A 35 od 14.02.2020.god.

FB ikona  IG ikona   dizajn i izrada - bojovicdejan.com