Hotel El Mouradi Mahdia ★★★★★

 suncobran 200m crtica max 4 crtica All

Položaj: hotel je smešten uz peščanu plažu u srcu nove turističke regije Mahdije. Hotel je od grada Mahdije udaljen 5 km- U gradu se nalazi poznato staro groblje pomoraca. Aerodrom u Monastiru udaljen je 50 km, a u Tunisu 220 km. Grad Sus je udaljen 60 km. Sadržaj: gostima su na raspolaganju četiri restorana, tri bara, mavarski caffe, american caffe i noćni club. Hotel sadrži i salon lepote, spa centar, talaos centar, tursko kupatilo, sauna, teretanu, poslovni centar, suvenirnice, diskoteku, ambulante, menjačnicu. Tri teniska terena, fudbalski teren, mini golf, odbojka na pesku, vodeni sportovi, bilijar, pikado, otvoreni bazen, dečiji bazen. Animacija, mini club za decu, mini disko. Sobe: hotel ima 330 dvokrevetnih soba i 34 manja apartmana. Sobe su klimatizovane i imaju balkon ili terasu, kupatilo, telefon, fen za kosu, televizor, mini frižider i sef.
Usluga: all inclusive (doručak, ručak i večera – švedski sto), kasni doručak, popodnevna užina, poslastice, bezalkoholna i alkoholna domaća pića.
Agencijska kategorizacija 4*+

 

CENA PROGRAMA OBUHVATA:

Avio prevoz na relaciji Beograd-Tunis Cartage/Monastir-Beograd,
Transfer autobusom aerodrom-odabrani hotel -aerodrom,
Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge
Aerodromske takse 99 eur (ukljucene u cenu paket aranzmana prikazane u PDF cenovniku)
Troškove rezervacije 600 RSD

 

CENA PROGRAMA NE OBUHVATA:

Fakultativne programe za vreme boravka u Tunisu,
Putno zdravstveno osiguranje (nije obavezno ali se preporučuje),
Boravisna taksa 3 TND po osobi po danu (Placa se na recepciji hotela)
Ostale nepomenute troškove.

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Prilikom prijave za rani buking uplaćuje se akontacija 40% vrenosti aranžmana. Preostali iznos se plaća najkasnije 14 dana pre polaska na put.
Plaćanje je u dinarima, po srednjem kursu dinara NBS na dan uplate. Agencija zadržava pravo promene cena usled poremećaja na tržištu novca. Garantovan je samo iznos uplaćene akontacije, a ostatak do punog iznosa je podložan promeni. Mogućnost plaćanja platnim karticama (VISA, MASTER, MAESTRO)

 

POPUSTI I DOPLATE:
Ukoliko cenovnikom u tabeli nije drugačije predviđeno,odrasla osoba u trokrevetnoj sobi ostvaruje 5% popusta. Posebne usluge („pogled more, korišćenje jednokrevetne sobe“ i sl.)mogu se rezervisati samo na upit uz doplatu. Ukoliko cenovnikom nije predvidjena visina i uslovi doplate informacije o mogućnostima ovih usluga ćete dobiti u agenciji.

 

POPUSTI ZA DECU:
Cenovnikom naznacene popuste deca ostvaruju samo u pratnji dve odrasle ososbe. Popusti istaknuti u cenovniku, važe za decu do nepunih 4 god.-(3,99) 6 god.-(5,99), 12 god.-(11,99) godina, (u nekim hotelima popust važi samo za za prvo dete). Deca do nepune 2 godine plaćaju samo taksu 29 eur za avio prevoz i nemaju pravo na sedište u avionu, niti na zaseban ležaj u hotelu.

 

NAPOMENE:
Prevoznik avio kompanija Tunisair: Beograd/Monastir/Tunis Cartage/Beograd
Za putnike koji se odluče za boravak u mestu Mahdia vodički servis i obilazak klijenata obavlja licencirani predstavnik lokalnog agenta na engleskom jeziku.
Tiip smeštaja: Cena iskazana tabelom podrazumeva smeštaj u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama prema programu putovanja. U pojedinim hotelima dodatni ležaj u trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama podrazumeva pomćni ležaj manjih dimenzija od standardnog ležaja.
Usluge koje su predvidjene programom se pružaju prema hotelskim pravilima, Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela koji su navedeni u opisima trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, za šta organizator ne snosi odgovornost.
U većini hotela je zabranjeno je unošenje hrane i pića u hotelski objekat, pa molimo putnike da se pridržavaju hotelskih pravila koje propisuje hotel.
U svim hotelima sluzenje obroka je po principu samoposluživanja (švedski sto) a vrsta kvalitet i kvantitet hrane zavisi od kategorije hotela.
Kategorija hotela je zvanična domicilna kategorija iskazana na osnovu ugovora između organizatora putovanja i ino partnera. U slučaju eventualne naknadne promene, organizator ne snosi odgovornost.
Ukoliko cenovnikom u tabeli nije drugačije naznačeno posebne usluge kao što su korišćenje "jednokrevetne sobe" ili „pogled more“ moguće je ostvariti samo na upit uz doplatu.
Molimo putnike da provere važnost i ispravnost putnih isprava jer organizator putovanja nije ovlašćen da proceni validnost putnih i drugih isprava i ne snosi odgovornost u slučaju neispravnosti.Takođe molimo putnike koji nisu državljani Republike Srbije da se na vreme informišu u agenciji ili kod nadležnih ambasada o eventualnom viznom režimu.
Organizator putovanja ne snosi odgovornost usled promena reda letenja i vremena polaska avioprevoznika.

 

PROGRAM PUTOVANJA:
1.Dan – BEOGRAD-TUNIS/MONASTIR-HAMAMET Sastanak učesnika putovanja na aerodromu "Nikola Tesla. Poletanje aviona za Tunis - CARTAGE/MONASTIR. Dolazak u Tunis. Transfer do izabranog hotela. Noćenje. Od drugog do poslednjeg dana- Boravak u Tunisu. Slobodno vreme za odmor i individualne obilaskei razgledanja prema programu i odabranoj usluzi. Poslednji dan- MONASTIR/CARTAGE TUNIS-BEOGRAD.Doručak. Napuštanje soba do 11h00. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Poletanje aviona iz Tunisa za Beograd. Polasci Utorak/Petak avio kompanijom Tunisair, sletanje na aerodrom „Monastir“. Polasci utorak/petak avio kompanijom Tunisair, sletanje na aerodrom „Cartage“ Tunis

 

Legenda:
PP / HB – Polu Pansion (doručak-večera)
PP Plus / HB Plus (doručak-večera + servirano piće uz obroke)
Pun Pansion / FB – (doručak – ručak – večera)
Al /All Inclusive – (Sve uključeno, doručak-ručak-vecera – piće, po hotelskim pravilima)

Tunis galerija

Pretraga

FB ikona  IG ikona   dizajn i izrada - bojovicdejan.com