Hotel LTI Bellevue Park ★★★★

 suncobran 200m crtica max 4 crtica All

Još jedan od luksuznijih hotela popularnog lanca RIU hotela koji udobnošću i standardima daleko prevazilazi lokalne hotele iste kategorije. Položaj: smešten je u prestižnom delu turističke zone, na sopstvenoj peščanoj plaži. Udaljen je 4 km od marine Port El Kantaui, 13 km od centra grada Susa. Od aerodroma u Monastiru udaljen je 35 km.

Sadržaj: dva restorana i četiri bara. U izizetno lepom parku, punom palmi, uz plažu, nalaze se veliki bazen, igralište i bazen za decu. Hotelska plaža je prostrana, a kupačima se nude i mnogobrojni sportski i rekreativni sadržaji zabave na vodi: kajak, pedalino, jet-ski, letenje padobranom (uz doplatu). Gostima su na raspolaganju teniski tereni, ping pong stolovi, a organizuje se i streličarenje, ronjenje i jahanje, a u okviru hotela je i luksuzni centar za fitnes i relaksaciju (uz doplatu).
Sobe: Hotel ima 387 soba, sve su klimatizovane, sa terasom, telefonom, frižiderom, sefom i balkonom. Kupatila su opremljena fenom za kosu.
Usluga: all inclusive (doručak, ručak, večera - švedski sto), popodnevni snek, poslastice, bezalkoholna i alkoholna pića domaće proizvodnje.
Agencijska Kategorizacija 4*+

 

CENA PROGRAMA OBUHVATA:

Avio prevoz na relaciji Beograd-Tunis Cartage/Monastir-Beograd,
Transfer autobusom aerodrom-odabrani hotel -aerodrom,
Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge
Aerodromske takse 99 eur (ukljucene u cenu paket aranzmana prikazane u PDF cenovniku)
Troškove rezervacije 600 RSD

 

CENA PROGRAMA NE OBUHVATA:

Fakultativne programe za vreme boravka u Tunisu,
Putno zdravstveno osiguranje (nije obavezno ali se preporučuje),
Boravisna taksa 3 TND po osobi po danu (Placa se na recepciji hotela)
Ostale nepomenute troškove.

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Prilikom prijave za rani buking uplaćuje se akontacija 40% vrenosti aranžmana. Preostali iznos se plaća najkasnije 14 dana pre polaska na put.
Plaćanje je u dinarima, po srednjem kursu dinara NBS na dan uplate. Agencija zadržava pravo promene cena usled poremećaja na tržištu novca. Garantovan je samo iznos uplaćene akontacije, a ostatak do punog iznosa je podložan promeni. Mogućnost plaćanja platnim karticama (VISA, MASTER, MAESTRO)

 

POPUSTI I DOPLATE:
Ukoliko cenovnikom u tabeli nije drugačije predviđeno,odrasla osoba u trokrevetnoj sobi ostvaruje 5% popusta. Posebne usluge („pogled more, korišćenje jednokrevetne sobe“ i sl.)mogu se rezervisati samo na upit uz doplatu. Ukoliko cenovnikom nije predvidjena visina i uslovi doplate informacije o mogućnostima ovih usluga ćete dobiti u agenciji.

 

POPUSTI ZA DECU:
Cenovnikom naznacene popuste deca ostvaruju samo u pratnji dve odrasle ososbe. Popusti istaknuti u cenovniku, važe za decu do nepunih 4 god.-(3,99) 6 god.-(5,99), 12 god.-(11,99) godina, (u nekim hotelima popust važi samo za za prvo dete). Deca do nepune 2 godine plaćaju samo taksu 29 eur za avio prevoz i nemaju pravo na sedište u avionu, niti na zaseban ležaj u hotelu.

 

NAPOMENE:
Prevoznik avio kompanija Tunisair: Beograd/Monastir/Tunis Cartage/Beograd
Za putnike koji se odluče za boravak u mestu Mahdia vodički servis i obilazak klijenata obavlja licencirani predstavnik lokalnog agenta na engleskom jeziku.
Tiip smeštaja: Cena iskazana tabelom podrazumeva smeštaj u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama prema programu putovanja. U pojedinim hotelima dodatni ležaj u trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama podrazumeva pomćni ležaj manjih dimenzija od standardnog ležaja.
Usluge koje su predvidjene programom se pružaju prema hotelskim pravilima, Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela koji su navedeni u opisima trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, za šta organizator ne snosi odgovornost.
U većini hotela je zabranjeno je unošenje hrane i pića u hotelski objekat, pa molimo putnike da se pridržavaju hotelskih pravila koje propisuje hotel.
U svim hotelima sluzenje obroka je po principu samoposluživanja (švedski sto) a vrsta kvalitet i kvantitet hrane zavisi od kategorije hotela.
Kategorija hotela je zvanična domicilna kategorija iskazana na osnovu ugovora između organizatora putovanja i ino partnera. U slučaju eventualne naknadne promene, organizator ne snosi odgovornost.
Ukoliko cenovnikom u tabeli nije drugačije naznačeno posebne usluge kao što su korišćenje "jednokrevetne sobe" ili „pogled more“ moguće je ostvariti samo na upit uz doplatu.
Molimo putnike da provere važnost i ispravnost putnih isprava jer organizator putovanja nije ovlašćen da proceni validnost putnih i drugih isprava i ne snosi odgovornost u slučaju neispravnosti.Takođe molimo putnike koji nisu državljani Republike Srbije da se na vreme informišu u agenciji ili kod nadležnih ambasada o eventualnom viznom režimu.
Organizator putovanja ne snosi odgovornost usled promena reda letenja i vremena polaska avioprevoznika.

 

PROGRAM PUTOVANJA:
1.Dan – BEOGRAD-TUNIS/MONASTIR-HAMAMET Sastanak učesnika putovanja na aerodromu "Nikola Tesla. Poletanje aviona za Tunis - CARTAGE/MONASTIR. Dolazak u Tunis. Transfer do izabranog hotela. Noćenje. Od drugog do poslednjeg dana- Boravak u Tunisu. Slobodno vreme za odmor i individualne obilaskei razgledanja prema programu i odabranoj usluzi. Poslednji dan- MONASTIR/CARTAGE TUNIS-BEOGRAD.Doručak. Napuštanje soba do 11h00. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Poletanje aviona iz Tunisa za Beograd. Polasci Utorak/Petak avio kompanijom Tunisair, sletanje na aerodrom „Monastir“. Polasci utorak/petak avio kompanijom Tunisair, sletanje na aerodrom „Cartage“ Tunis

 

Legenda:
PP / HB – Polu Pansion (doručak-večera)
PP Plus / HB Plus (doručak-večera + servirano piće uz obroke)
Pun Pansion / FB – (doručak – ručak – večera)
Al /All Inclusive – (Sve uključeno, doručak-ručak-vecera – piće, po hotelskim pravilima)

Tunis galerija

Pretraga

FB ikona  IG ikona   dizajn i izrada - bojovicdejan.com