Lokacija: Nalaze se na 400m od plaže, 1km od Marmarisa i 7km od  Ičmelera. Usluga: Najam apartmana. Sadržaj objekta: Četvorospratna zgrada sa dvokrevetnima studijima i četvorokrevetnim apartmanima. Otvoreni bazen sa odeljkom za decu, tobogan, restoran, bar, tv u lobiju (sat tv). Sadržaj apartmana: aspirator, kuhinja, balkon, telefon, Sat tv, fen. Doplata: Sef na recepciji i klima uređaj (nalazi se u spavaćoj sobi).

Lokacija: Nalazi se 400m od plaže, 1km od centra Marmaris-a, i 7km od Ičmelera. Sadržaj objekta: 2 otvorena bazena sa izdvojenom sekcijom za decu, restoran, bar. Sadržaj apartmana: Apartmani  su za maksimum 4 odrasle osobe i sadrže aspirator, kuhinju, klima uređaj (u spavaćoj sobi, uz doplata na licu mesta), Twc. Upotreba Tv-a je na zahtev i besplatno je korišćenje. Usluga: Najam apartmana.

Lokacija: Nalazi se na oko 500 metara do Marmarisa, preko puta same plaže i 7.5 km od Ičmelera. Usluga: Polupansion (švedski sto) ili noćenje sa doručkom. Sadržaj hotela: Recepcija, restoran,  bar, bazen. Sadržaj soba: TV, telefon, fen, sef (uz doplatu) klima uređaj, mini bar, balkon. Hotel raspolaže i porodičnim sobama za maksimum  4 odrasle ili 3 odrasle osobe i jedno dete do 12 godina.

Lokacija: Armutalan, 1.5 km od  Marmarisa i plaže, a 7.5km od Ičmelera. Usluga: All inclusive. Sadržaj hotela: Recepcija, restoran,  bar, bazen sa izdvojenim delom za decu, igralište za decu, Tv u lobiju. Sadržaj soba: Twc, internet, fen, telefon, klima uređaj, Sat tv, internet konekcija, sef (doplata). Neke sobe imaju balkon. Pogodnosti: Besplatan prevoz do plaže u Ičmeleru.

Lokacija: Nalazi se na udaljenosti 100m od plaže, 1,5km do centra Marmaris i 6.5km od Ičmelera. Usluga: Polupansion (doručak/večera) švedski sto. Sadržaj hotela: Recepcija, restoran,  bar, otvoren bazen sa odvojenim delom za decu, TV salon, stoni tenis, bilijar… Sadržaj soba: SAT TV, telefon, fen, sef (doplata) klima uređaj, mini bar, balkon.

Lokacija: Hotel se nalazi u Siteleru, udaljen 150m od plaže, 1.5 km do centra  Marmarisa, 6,5 km od  Ičmelera. Prevoz je odlično organizovan dolmušima (mini busevima). Sadržaj hotela: Restoran, menjačnica, bazen za odrasle i decu,lift, bar, dečije igralište, sala za sastanke, bilijar sala. Sadržaj soba: Sobe su sa pogledom na bazen i grad, balkon, Twc, klima, fen, telefon, sef, SAT. Besplatne usluge: Stoni tennis, parking za automobile, fitness.

Lokacija: Na plaži, koja je šljunkovita i peskovita. 3 km je udaljen od centra Marmarisa, 5 km od Ičmelera. Usluga: all inclusive (doručak, rucak, večera, čaj, kafa, kolači, ponoćna supa i lokalna pića) All inclusive usluga nije uljučena na plaži. Hotelski sadržaj: 2 restorana, 2 bara, otvoreni bazen, bazen za decu, igralište za decu, igraonica, tursko kupatilo, sauna, fitness centar, internet. Soba: kupatilo, telefon, fen, klima, balkon Aktivnosti: sportovi na vodi, stoni tenis, pikado, bilijar.

Lokacija: Nalazi se u Siteleru, 3 km od centra Marmarisa, udaljen od plaže oko 150 metara. U neposrednoj blizini se nalaze brojni restorani, različite prodavnice, barovi. Usluga: Najam apartmana. Smeštaj: U hotelu se nalazi 28 apartmana, preporučuju se za smeštaj porodica sa decom. U apartmanima se nalazi spavaća soba i dnevni boravak sa kompletno opremljenom kuhinjom, SATV, TWC, sef, klima, telefon, fen za kosu, terasa ili balkon. Sadržaj hotela: Hotel apartmanskog tipa, raspolaže recepcijom, menjačnicom, vrtom, spoljnim bazenom, barom i restoranom. Doplate: Korišćenje klime.

Lokacija: Nalaze se u Siteleru 150m od plaže na oko 3km od centra Marmarisa. Usluga: Najam apartmana. Smeštaj: Apartman poseduje dva kreveta u spavaćoj sobi  i sofu  u dnevnoj sobi, klimu, frižider, čajnu kuhinju i balkon. Sadržaj hotela: Bazen sa odvojenim delom za decu, ležaljke i suncobrani, lift, bar na bazenu, sef na recepciji. Doplate: Korišćenje klime i sefa.

Lokacija: Nalazi se u mirnoj ulici između glavne ulice na samo 75m od plaže, 700m od centra Marmarisa. Usluga: Noćenje sa doručkom. Smeštaj: Sobe su dvokrevetne i poseduju TWC, TV,  klimu i terasu. Sadržaj hotela: Enterijer hotela je kompletno renoviran početkom 2011. god. U hotelu postoji recepcija, lobi bar, TV sala, bar na terasi hotela i sef  na recepciji. Nema bazen, ali gosti mogu koristiti bazen Senaydin Apartmana koji se nalazi na 200 m od hotela. Na samo 100 metara od hotela nalaze se brojne prodavnice, menjačnice i stanica dolmuša. Od hotela, laganom šetnjom pored plaže, za 20 minuta, možete stići do centra Marmarisa.

Lokacija: Nalazi se na 250 metara  od plaže, od centra Marmarisa udaljen je 1 km. Usluga: All inclusive - sve uključeno. Smeštaj: Sve sobe poseduju TWC, TV, fen, mini bar i klimu. Sadržaj hotela: U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, bazen za decu i odrasle, bilijar, sefovi na recepciji  i TV sala. Doplate: Korišćenje sefa na recepciji.

Lokacija: Lociran na 150 m od plaže, 300m od centra grada Marmarisa. Usluga: All inclusive – „sve uključeno“ – doručak, kasni doručak, ručak, večera, noćni obrok, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima (samoposluživanje – izbor više jela). Smeštaj: Svaka soba ima  SAT  TV, telefon, kupatilo, fen, balkon i klimu. Sadržaj hotela: Restoran, lobi bar, otvoreni bazen, internet caffe i sef. Doplate: Korišćenje sefa.

FB ikona  IG ikona   dizajn i izrada - bojovicdejan.com