Beč

21.12. crtica 3d/1n crtica Icon bus crtica od 79 €

BEČ
3 dana / 1 noćenje / bus prevoz
PERIOD PUTOVANJA : 21 - 23. decembar 2018

 

CENA ARANŽMANA : 79 €

(u dinarskoj protivvrednosti prema prodajnom kursu Komercijalne banke; u ratama; 30 % prilikom rezervacije; ostatak najkasnije 7 dana pre polaska)

 

PROGRAM PUTOVANJA :

 

1. dan: BEOGRAD
Polazak autobusa sa mesta po dogovoru u 22h. Noćna vožnja kroz Srbiju I Mađarsku sa kraćim usputnim pauzama radi odmora i graničnih formalnosti.
2. dan: BEČ
Dolazak u Beč oko 08h. Beč je jedna od najstarijih metropola u srcu Evrope, carski grad i mesto ukrštanja raznih kultura i uticaja. Jedno je od najomiljenijih evropskih odredišta turista iz čitavog sveta pa se sa pravom može reći za Beč da je pravi kosmopolitski grad. Panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča, uži centar grada: dvorac Belvedere, Opera, zimska rezidencija Habsburgovaca – Hofburg, Trg Marije Terezije, Parlament, Gradska kuća, Jevrejska četvrt, zabavni park Prater, Hundertvaser, novi deo grada Uno-city i šetnja kroz prvi becirk – Stefanova katedrala, Stefanov trg i Kertner ulica. Nakon razgledanja slobodno vreme za individualne aktivnosti, odlazak u šoping mol SCS, njaveći tržni centar u jugoistočnoj evropi. Smeštaj u hotel u kasnim popodnevnim časovima. Slobodno vreme. Noćenje.
3.dan: BEČ – ŠENBRUN - TEHNIČKI MUZEJ
Nakon doručka i odjave iz hotela polazak ka centru grada. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak u posetu kraljevskom dvorcu Schönbrunn sa prekrasnim parkom. Razgledanje carskih prostorija i odaja i šetnja prelepim parkom. Nakon posete palate fakulativni odlazak u tehnički muzej. Zavisno od slobodnog vremena postoji mmogućnost odlaska I obilaska zabavnog parka Prater. Planiran polazak za Srbiju oko 19h. Putovanje preko Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj programa

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
● prevoz visokopodnim autobusom turističke klase (klima,tv/dvd) prema programu putovanja
● smeštaj u hotelu PIRAMIDA 4* na bazi 1 noćenja sa doručkom u Beču, sa smeštajem u 1/2 i 1/3 sobama;
● ishrana: doručak – BUFFET slatko+slano (samoposluživanje)
● stručnog vodiča za panoramska razgledanja i obilaske
● troškove organizacije putovanja

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
● medjunarodno putno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (osigurana suma 30.000 €) – po ceni od 235 RSD (osobe od 19 – 70 god.), a za osobe od 71 do 80 godina po ceni od 500 RSD po uslovima „Sava“ osiguranja;
● fakultativne izlete
● ulaznice za posete i obilaske galerija, muzeja I sl.

 

Fakultativni izleti: nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od: troškova, rezervacija, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina na lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.- za realizaciju fakultativnih izleta neophodan je minimum 30 plativih osoba:
• Dvorac Šenbrun – 25 €
• Prater i Dunavski toranj (bez ulaznice) – 5 € odrasli .
Doplata za jednokrevetnu sobu : 30 €

 

INFORMACIJE O HOTELU: Smeštaj u hotelu PIRAMIDA 4* u Beču oko 15 km od centra grada preko puta najvećeg tržnog centra u jugoistočnoj evropi SCS, lokalna kategorizacija, u standardnoj sobi 1/2, 1/3 opremljene u skladu sa kategorizacijom hotela. Sobe raspolažu sa 2-3 kreveta, TWC… hotel ima recepciju, bar i restoran, bazen-(upotreba bazena do 22.00h).

 

NAPOMENE • Za realizaciju putovanja neophodan je minimum od 40 prijavljenih putnika • U slučaju promena na monetarnom tržištu, tržištu roba i usluga, ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 7 dana pre početka.

 

FAKULTATIVNI IZLET : DVORAC ŠENBRUN → 25 €
Najznačnija i najposećenija atrakcija u Beču je dvorac Šenbrun sa preko dva miliona posetilaca godišnje.
Ova barokna palata pod zaštitom UNESCO-a bila je nekada letnja rezidencija Habsburgovaca, a danas osim što je “magnet” za turiste mesto je i za političke susrete na najvišem nivou. Bogato dekorisane prostorije i fantastična arhitektura čine ga vrlo privlačnim, a često ga zovu i Mini Versaj. Dvorac Šenbrun je na listi UNESKO svetske baštine od 1996. godine. Šenbrun nije samo palata, vrtovi koji su deo kompleksa su prava oaza u sred grada. U toku leta ogroman park je prepun cveća. Na vrhu brežuljka nalazi se Glorijet koji je korišćen kao trpezarija i sala za prijeme, a danas je pretvoren u najveći kafić u Beču. Sa vrha Glorijeta se pruža atraktivan panoramski pogled na Beč .

 

Uz ovaj program važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA organizatora putovanja ALTA MAREA Beograd i sastavni su deo objavljenog pisanog programa putovanja. ALTA MAREA Beograd poseduje Licencu OTP br.106/2016 od 06.10.2016.i Polisu br. 30000008843 od 14.09.2018. za osiguranje garancije putovanja u slučaju insolventnosti radi naknade štete osiguranika kod osiguravajuće kompanije MILENIJUM OSIUGANJE.

Newsletter prijava

Ime:
Email:

komercijalna rate

sava osiguranje

altamarea dzingl

GL

uniqa osiguranje

© 2016 Alta Marea. licenca organizatora putovanja OTP 106/2016 od 06.10.2016.

dizajn i izrada - bojovicdejan.com