Koncert Bečke filharmonije i poseta fabrici čokolade

31.05. crtica 4d/2n crtica Icon bus crtica od 109 €

KONCERT BEČKE FILHARMONIJE I POSETA FABRICI ČOKOLADE
BRATISLAVA ● BEČ ● BUDIMPEŠTA
BUS PREVOZ / 4 dana / 2 noćenja

 

 

Termin putovanja

Hotel

Redovna cena aranžmana

Specijalna ponuda

31. MAJ – 03. JUN 2018

Hotel JUNIOR 3*

http://www.juniorhotel.sk/

Bratislava

129 €

109 €

/plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne  Banke na dan uplate/
Prijava i rezervacija podrazumeva uplatu u visini od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak u ratama najkasnije 10 dana pre polaska na putovanje.

 

Program putovanja:

 

1.dan (31.05.2018.)   BEOGRAD-NOVI SAD-SUBOTICA- BRATISLAVA
Skup putnika u 03:40h. Polazak iz Beograda u 04:00h, iz Novog Sada u 05:30h, iz Subotice u 07:00h.  Dnevna vožnja preko Mađarske  sa usputnim pauzama radi odmora. Planirani dolazak u glavni i najveći grad Slovačke, Bratislavu u ranim popodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje Bratislave i orijentaciono upoznavanje grada iz autobusa. Na istočnoj obali Dunava nalazi se znamenito istorijsko jezgro grada, a na zapadnoj se smestio moderni deo grada Petržalka. Dve obale Dunava povezane su s nekoliko mostova, od kojih je najimpresivniji Novy most dug 430 metara, na kom se nalazi NLO restoran na visini od 84 metra s kog se pruža prekrasan pogled na grad. Najpoznatiji simbol grada je Bratislavski hrad, dvorac iz 15. veka koji se nalazi 100 metara iznad Dunava, a danas se u njemu nalazi Vlada Slovačke. Gradom dominira i katedrala sv. Martina koja datira iz 14 veka i u kojoj su krunisani mađarski kraljevi. Bratislavu često nazivaju i Partyslava budući da je najpoznatija po svom noćnom životu i brojnim ugostiteljskim objektima koji garantuju dobru zabavu, pa zato i ne čudi da je to jedna od najposećenijih destinacija za dobar provod. Nakon upoznavanja grada smeštaj u hotel. Oko 18:00h organizovani odlazak u dvorac Šenbrun na koncert Bečke filharmonije koji se svake godine održava u prelepim vrtovima dvorca na veliko zadovoljstvo ljubitelja klasične muzike. Organizovan odlazak do dvorca Šenbrun i ulaz na koncert. Početak koncerta je u 20:30h. Po završetku koncerta, transfer autobusom do hotela. Noćenje.
2.dan(01.06.2018.)  BEČ
Posle doručka polazak u Beč. Po dolasku, panoramsko razgledanje grada iz autobusa, a potom šetnja u pratnji vodiča duž čuvenog “Ring” bulevara i razgledanje impresivnih zgrada koje se odlikuju istorijskim stilom koji je preovladavao za vreme vladavine cara Franca Jozefa: Opera, Muzej istorije  umetnosti, carska palata Hofburg, Parlament, Rathaus – gradska kuća, Burg teatar i Univerzitet, gradski park u kome se nalazi spomenik Johanu Štrausu, palata Belvedere. Nakon toga, fakultativni odlazak u dvorac Šenbrun, letnju rezidenciju Habzburgovaca u rokoko stilu, s divnim parkovima i autentično nameštenim dvorskim odajama. Nakon obilaska dvorca, fakultativni obilazak Dunavskog tornja, jedne od najposećenijih bečkih atrakcija. Dunavski toranj je visok oko 250m i nudi izvanredan pogled na čitav grad. Na tornju se nalazi i rotirajući restoran, koji pruža pravi i potpuni užitak, uz veličanstven pogled na sve strane Beča i ukusan obrok. Slobodno vreme. U večernjim časovima povratak u hotel. Noćenje.
3.dan (02.06.2018.) FABRIKA ČOKOLADE  I BUDIMPEŠTA
Doručak, zatim napuštanje hotela oko 9:00h. Polazak ka mestu Kittsee, gde se nalazi poznata fabrika čokolade Hauswirth Konditor. Fabrika čokolade je poznata po svojim proizvodima ne samo u Austriji, već i u čitavoj Evropi, Americi i Australiji. Franz Hauswirth je osnovao fabriku 1949. godine, pa je tako razvio porodični posao i učinio svoje ukusne konditorske proizvode poznatim. Danas fabriku vodi njegova treća generacija. Nakon obilaska fabrike polazak za Budimpeštu. Dolazak u Budimpeštu u popodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada, zatim sledi šetnja gradom u pratnji vodiča. Obilazak Trga Heroja, Andraši bulevar, Opera, Katedrala, Parlament, mostovi na Dunavu, Ribarske kule, Budimski dvorac... Slobodno popodne za individualni program, razgledanja i šoping. Oko 20:00h mogućnost organizovanja fakultativnog izleta, panoramske i veoma ugodne vožnje brodom  Dunavom ispod prelepih budimpeštanskih mostova. Nakon vožnje polazak za Srbiju. Vožnja kroz Mađarsku uz kraće zaustavljanje putem radi odmora. Planirani dolazak u Suboticu oko ponoći, a potom u Novi Sad i Beograd.

 

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:
prevoz komfornim turističkim autobusom na navedenim relacijama
2 noćenje sa doručkom u hotelu sa 3* (švedski sto) u 1/2 sobama, po lokalnoj kategorizaciji
razgledanje Bratislave, Beča i Budimpešte u pratnji vodiča
odlazak na koncert Bečke filharmonije
turističi vodič (pratilac grupe)
troškove vođstva i organizacije putovanja

 

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:                                              
putno zdravstveno osiguranje ( koje možete da kupite kod nas u agenciji) - Individualno osiguranje pružanja
pomoći za vreme putovanja i boravka u inostranstvu u visini pokrića min. 30.000€ po uslovima i cenovniku Sava osiguravajuće kuće po ceni od 341 RSD (osobe od 19 – 70 god.), a za osobe od 71-80 god. po ceni od 838 RSD;
individualne troškove – nepomenute usluge
fakultativni izleti (minimum 25 pax za realizaciju izleta):
dvorac Schönbrunn Grand tour 25 € / 15 € deca
Poseta Dunavskom Tornju 10 € / 5 € deca
Poseta fabrici čokolade 5 €
Vožnja brodom 15 €

 

Doplata za 1/1 sobu –na upit

 

NAČIN PLAĆANJA:
Gotovinski: 40% prilikom rezervacije ostatak najkasnije 10 dana pre početka aranžmana
Putem kreditnih kartica (VISA, VISA ELECTRON, DINA CARD)
Odloženo plaćanje: avans u iznosu od 40% prilikom rezervacije, a ostatak u jednakim mesečnim ratama čekovima građana, a najkasnije do 15.08.2018.

 

Fakultativni i izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

 

NAPOMENE:
Program je rađen na bazi minimum 40 putnika koji su platili punu cenu aranžmana! Za svaki fakultativni izlet potrebno je najmanje 30 osoba koje su platile punu cenu fakultative, u protivnom, cena fakultativnih izleta po osobi mora biti uvećana ili izlet ne može biti realizovan! Za svaki fakultativni izlet potreban je najmanji broj prijavljenih osoba što direktno utiče i na cenu i na mogućnost ili nemogućnost realizacije fakultativnih izleta! Dodatni uslovi za realizaciju izleta, dobijaju se na licu mesta u zavisnosti od situacije i uslova lokalnog organizatora! Fakultativni izleti i ulaznice se plaćaju na licu mesta u eurima, efektivi! Putnici koji putuju na izlete, imaju mogućnost da dobiju lunch packet umesto obroka koji neće koristiti u hotelu i to samo u slučaju ukoliko su izvršili najavu na recepciji najmanje 24h ranije, tj. najkasnije do 12:00h prethodnog dana! Putnik je obavezan da lično podigne svoje lunch packet-e u zakazano vreme i na zakazanom mestu. U protivnom, smatraće se da su obroci redovno iskorišćeni u restoranu i putnik nema nikakvo pravo potraživanja bilo kakavih sredstava i nadoknada na ime neiskorišćenih obroka u hotelu! Obavezno je osiguranje pružanja pomoći za vreme putovanja i boravka u inostranstvu! Ukoliko putnik za putovanje u zemlje šengena poseduje neku drugu, individualnu polisu osiguranja, treba da se kod osiguravajuće kompanije informiše o aktiviranju i korišćenju polise! U slučaju da putnik nije izvršio uplatu u potpunosti do polaska, isto se smatra otkazom putovanja u skladu sa Opštim uslovima putovanja!  U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator putovanja zadržava pravo otkaza aranžmana, odlaganja putovanja, angažovanja manjeg prevoznog sredstva, realizacije putovanja zajedno sa drugim organizatorima istog ili sličnog putovanja, kao i pravo povećanja cene aranžmana, a sve najkasnije 5 dana pred polazak! Organizator putovanja smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima i Programom putovanja, popunjavanjem i potpisivanjem Potvrde/Prijave za putovanje i uplatom novčanih sredstava predviđenih za prijavu i rezervaciju aranžmana! Organizator zadržava pravo izmene pojedinih sadržaja programa, vreme obilazaka i poseta, kao i njihovog redosleda u programu! Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.

 

Uz ovaj program važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA organizatora putovanja ALTA MAREA Beograd i sastavni su deo objavljenog pisanog programa putovanja. ALTA MAREA Beograd poseduje Licencu OTP br.106/2016 od 06.10.2016.i Polisu br. 300058742 od 14.09.2017. za osiguranje garancije putovanja u slučaju insolventnosti radi naknade štete osiguranika kod osiguravajuće kompanije DDOR Novi Sad.

Newsletter prijava

Ime:
Email:

komercijalna rate

sava osiguranje

altamarea dzingl

GL

© 2016 Alta Marea. licenca organizatora putovanja OTP 106/2016 od 06.10.2016.

dizajn i izrada - bojovicdejan.com