Azurna obala

LIDO DI JESOLO ● VENECIJA ● VERONA ● SAN REMO ● EZ VILLAGE ● KAN NICA ● MONAKO ● MONTE KARLO ● SIRMIONE

 

Termin putovanja

Hotel

Redovna cena aranžmana

Specijalna ponuda do 15.09.2018.

08. -  14. OKTOBAR  2018.  

Hotel TRENTO Lido di Jesolo

http://www.hoteljesolotrento.it

Hotel BELVEDERE San Remo

http://www.hoteljesolotrento.it

 

239 €

189 €

/plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne Banke na dan uplate/
Prijava i rezervacija podrazumeva uplatu u visini od 30% od vrednosti aranžmana, a ostatak u ratama najkasnije 10 dana pre polaska na putovanje

 

1. dan (ponedeljak 08.10.2018.) BEOGRAD
Polazak u 20:00 časova sa parkinga preko Sava Centra, Savska strana u 19.00h Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji sa usputnim pauzama radi odmora I rešavanja graničnih formalnosti.
2. dan (utorak 09.10.2018.) PUNTO SABIONI – VENECIJA - LIDO DI JESOLO
U jutranjim časovima dolazak u luku PuntaSabioni. Vožnja brodom do venecijanskog pristaništa. Venecija je nekadašnja srednjevekovna Mletačka Republika, izgrađena je na 120 ostrva, ima 177 kanala i oko 400 mostova. Obilazak grada: most Uzdaha, Duždeva palata (nije predviđen grupni ulazak), stubovi zaštitnici grada, crkva Santa Maria della Salute, Trg Svetog Marka, crkva Svetog Marka, toranj Kampanile, most Rialto...
Nakon obilaska slobodno vreme. U poslepodnevnim časovima povratak brodom u luku Punta Sabioni.Polazak za Lido di Jesolo. Nakon tridesetak minuta vožnje dolazak u Lido di Jesolo, smeštaj u hotel. Slovbodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje

3. dan (sreda 10.10.2018) LIDO DI JESOLO – VERONA-SAN REMO
Doručak. Nakon doručka polazak za Veronu. Nalazi se na severu, oko 30 km od Lake Garda, reke Adige. Verona je poznata zbog svojih veličanstvenih spomenika, ali i W. Shakespearea, slavne priče tragedije Romea i Julije.Obilazak Verone: Arena, Piazza Bra, Piazza delle Erbe, Piazza Signori, Julijina kuća i balkon. Slobodno vreme za individualne aktivnosti u Veroni. . Po završenom živopisnom razgledanju u popodnevnim časovima polazimo za San Rem. Grad cveća, jedan od najlepših gradova Mediterana koji je poznat po čuvenom muzičkom festival. Po dolasku, panoramski obilazak grada: Korzo, Mateoti, palata Ariston-poznata po festivalu italijanske kancone, srednovekovni kvart grada, La Pinja…. Nakon obilaska San Rema, smeštaj u hotel u San Remu. Slobodno vreme za odmor I individualne aktivnosti. Noćenje.

4. dan(četvrtak 11.10.2018) SAN REMO – EZ – MONAKO – MONTE KARLO – NICA – SAN REMO
Doručak.Slobodno vreme za individualne aktrivnosti ili mogućnost fakultativnog odlaska do EZ village, Monako, Monte Karla I Nice. Dolazak u EZ-VILLAGE malo autentično mondensko mesto nadaleko poznato po parfimerijskoj kući GALIMARD koja je osnovana 1747. Obilazak i prezentacija fabrike GALIMARD sa mogućnosti kupovine parfemskih proizvoda po fabričkim cenama.Obilazak vidikovca sa pogledom prema Korzici I Francuskoj rivijerikoji se još naziva “La perle de la France”- Biser Francuske . Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak za Kneževinu Monako, čiji je osnivač Frančesko Grimaldi Malicija. Nakon dolaska obilazak Monako: katedrala u kojoj je sahranjena Grejs Keli, Knežev dvor, okeonografski muzej. Nastavak razgledanja uz vožnju stazom Formule 1 do Monte Krla, najluksuznijeg I najpoznatijeg kvarta Monaka. Obilazak trga Kazina sa čuvenom kockarnicom “Monte Karlo”, hotelom “Paris” i kafeom “Paris”.Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nastavak putovanja za Nicu. Po dolasku panoramski obilazak Nice: Englesko šetalište promenade , Trg Masena… Nica jedno od najpoznatijih mondenskih letovališta Azurne obale, prepoznatljivo po prelepim palatama, kazinima, čuvenim hotelima I dugačkim plažama. Obilazak starog grada sa izuzetnim mediteranskim šarmom, lepa marina , živopisne pijace…Slobodno vreme za individualne aktivnosti.Povratak u hotel. Noćenje

5. dan(petak 12.10.2018) SAN REMO – KAN – ANTIB – SAN REMO
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog odlaska do Kana i Antiba Dolazak u Kan, koji poznat najviše zahvaljujući filmskom festival i prelepom šetalištu, Kroazeti. Po dolasku u Kan, obilazak ovog mondenskog mesta: Filmska palata, Kroazeta, Srpska ulica…Slobodno vreme.Nastavak putovanja za Antib: stari deo grada, tvrđava, luka… Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u hotel u San Remu. Noćenje.

6 dan(subota 13.10.2018) SAN REMO – JEZERO GARDA – SIRMIONI - BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Polazak u prepodnevnim časovima ka gradiću Sirmioni, u istoimenoj provinciji nalazi se i prelepo italijansko jezero GARDA, u čijim dubinama leže olupine antičkih brodova i koje privlače ljubitelje vodenih sportova. Oduševljava i krajolik planine Monte Baldo u provinciji Verona lepotom cveća, zbog čega je ovo područje i dobilo naziv ,, Vrt Evrope“.. Na južnim obalama jezera nalazi se antički utvrđeni grad SIRMIONE čiji su glavni istorijski simbol Katulove pećine. Brojne atrakcije i istorijski spomenici je ono je što će ispuniti vaše vreme koje ste izdvojili za posetu ovom jezeru. U ovom popularnom gradu nalazi se zamak Skaliger sa retkim primerom srednjevekovne odbrambene luke. Gradić poznat po termalnim izvorima, crkvama San Pietro in Mavino I Santa Maria Mađore, Ktulovoj vili…. Mogućnost fakultativne vožnje brodićem po jezeru. Nakon obilaska ovog mondenskog mesta u večernjim časovima je planiran polzak prema Beogradu. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Beogradu.

7 dan(nedelja 14.10.2018) BEOGRAD Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj svih usluga.

 

ARANŽMAN OBUHVATA:
Prevoz visokopodnim turističkim autobusima (full oprema, klima, tv, video,dvd,mikrofon)
Smeštaj u Lido di Jesolu u hotelima Trento, Atene….*** u sobama 1/2, 1/2+1 na bazi 1 noćenje/doručak (samoposluživanje-bufe)
Smeštaj u San Remu u hotelima Belvedere, Morande, Principe….*** u sobama 1/2, 1/2+1 na bazi 3 noćenje/doručak (samoposluživanje-bufe)
Obilaske prema programu
Usluge vodiča pratioca grupe
Troškove organizacije programa

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
Fakultativne obilaske (VENECIJE-20 eura) deca do 12 godina 15.00 eura
Fakultativne obilaske (EZ; MONAKO, MONTE KARLO -20 eura) deca do 12 godina 15.00 eura
Fakultativne obilaske (KAN - ANTIB -20 eura) deca do 12 godina 15.00 eura doplata za sobu 1/1 100 eura
individualno osiguranje pružanja pomoći za vreme putovanja i boravka u inostranstvu u visini pokrića min. 30.000€ po uslovima i cenovniku UNIQA osiguravajuće kuće po ceni od 850 (osobe od 19 – 70 god.), a za osobe od 71-80 god. bez doplate - poklon osiguranje agencije AlTAMAREA;

 

NAČIN PLAĆANJA:
- Gotovinski: 30% prilikom rezervacije ostatak najkasnije 10 dana pre početka aranžmana
- Putem kreditnih kartica (VISA, VISA ELECTRON, DINA CARD)
- Odloženo plaćanje: avans u iznosu od 30% prilikom rezervacije, a ostatak u jednakim mesečnim ratama čekovima građana, a najkasnije do 15.12.2018.

 

NAPOMENE:
Program je rađen na bazi minimum 65 putnika koji su platili punu cenu aranžmana!
Za svaki fakultativni izlet potrebno je najmanje 50 osoba koje su platile punu cenu fakultative, u protivnom, cena fakultativnih izleta po osobi mora biti uvećana ili izlet ne može biti realizovan! Za svaki fakultativni izlet potreban je najmanji broj prijavljenih osoba što direktno utiče i na cenu i na mogućnost ili nemogućnost realizacije fakultativnih izleta! Dodatni uslovi za realizaciju izleta, dobijaju se na licu mesta u zavisnosti od situacije i uslova lokalnog organizatora! Fakultativni izleti i ulaznice se plaćaju na licu mesta u eurima, efektivi! Putnici koji putuju na izlete, imaju mogućnost da dobiju lunch packet umesto obroka koji neće koristiti u hotelu i to samo u slučaju ukoliko su izvršili najavu na recepciji najmanje 24h ranije, tj. najkasnije do 12:00h prethodnog dana! Putnik je obavezan da lično podigne svoje lunch packet-e u zakazano vreme i na zakazanom mestu. U protivnom, smatraće se da su obroci redovno iskorišćeni u restoranu i putnik nema nikakvo pravo potraživanja bilo kakavih sredstava i nadoknada na ime neiskorišćenih obroka u hotelu! Obavezno je osiguranje pružanja pomoći za vreme putovanja i boravka u inostranstvu! Ukoliko putnik za putovanje u zemlje šengena poseduje neku drugu, individualnu polisu osiguranja, treba da se kod osiguravajuće kompanije informiše o aktiviranju i korišćenju polise! U slučaju da putnik nije izvršio uplatu u potpunosti do polaska, isto se smatra otkazom putovanja u skladu sa Opštim uslovima putovanja! U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator putovanja zadržava pravo otkaza aranžmana, odlaganja putovanja, angažovanja manjeg prevoznog sredstva, realizacije putovanja zajedno sa drugim organizatorima istog ili sličnog putovanja, kao i pravo povećanja cene aranžmana, a sve najkasnije 5 dana pred polazak! Organizator putovanja smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima i Programom putovanja, popunjavanjem i potpisivanjem Potvrde/Prijave za putovanje i uplatom novčanih sredstava predviđenih za prijavu i rezervaciju aranžmana! Organizator zadržava pravo izmene pojedinih sadržaja programa, vreme obilazaka i poseta, kao i njihovog redosleda u programu! Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.

 

Uz ovaj program važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA organizatora putovanja ALTA MAREA Beograd
i sastavni su deo objavljenog pisanog programa putovanja. ALTA MAREA Beograd poseduje Licencu OTP br.106/2016 od 06.10.2016.i Polisu br. 300058742 od 14.09.2017. za osiguranje garancije putovanja u slučaju insolventnosti radi naknade štete osiguranika kod osiguravajuće kompanije DDOR Novi Sad.

Ista destinacija Pariz »

Newsletter prijava

Ime:
Email:

komercijalna rate

sava osiguranje

altamarea dzingl

GL

uniqa osiguranje

© 2016 Alta Marea. licenca organizatora putovanja OTP 106/2016 od 06.10.2016.

dizajn i izrada - bojovicdejan.com