Putovanje u Grčku

 2020. crtica 4d/2n crtica avion icon crtica od 59 €

 

Olympic beach se nalazi u podnožju planine Olimp, na obali Egejskog mora. Udaljen je 70 km od Soluna, 8 km od grada Katerini i svega 2 km od Paralije. Olympic beach odlikuje prijatna klima, velika peščana plaža, mnoštvo prodavnica i restorana. Pešačka zona je prepuna butika, taverni, barova, rent-a-car agencija, a ima i dobro snabdevenih supermarketa, poslastičarnica i pekara. Olimpic Beach je manje i mirnije mesto od susedne Paralije, ali je šetalištem uz obalu povezan sa Paralijom koja nudi bogat noćni život, što ovu destinaciju čini još interesantnijom i atraktivnijom.
Centar Olympic Beach-a krasi predivan park, koji jednim delom uokviruje plažu, u drugom delu pruža celodnevnu zabavu u vidu kafeterija, restorana, poslastičarnica, taverni, raznih prodavnica i butika, a svoj središnji deo prepušta najmlađim gostima i njihovoj igri na igralištima.

 

 

BUS PREVOZ / 4 DANA / 2 POLUPANSIONA

TERMINI PUTOVANJA

Redovna cena aranžmana

SPECIJALNA PONUDA (max 20 pax)

14 – 17. FEBRUAR  // SRETENJE    -   siguran polazak !!!

75 €

59 €

05 – 08. MART // DAN ŽENA -  siguran polazak !!!

75 €

59 €

26 – 29. MART  // PROLEĆE

75 €

59 €

09 - 12. APRIL // PROLEĆE 75 € 59 €

16. – 19. APRIL  // VASKRS

85 €

69 €

30. – 03. MAJ  // PRAZNIK RADA

85 €

69 €

/plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate/
Prijava i rezervacija podrazumeva uplatu u visini od 40% od vrednosti aranžmana, ostatak 7 dana do polaska

 

1. dan: BEOGRAD Polazak autobusa iz Beograda u 22h – BAS stanica. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi obavljanja graničnih formalnosti i pauza radi odmora.
2. dan: SOLUN – OLIMPIC BEACH Dolazak u Solun u jutarnjim satima. Nakon kraće pauze za osveženje sledi panoramski obilazak i upoznavanje grada u pratnji vodiča: Bela kula, Rotonda, Trijumfalna kapija, crkve Sv. Sofije, Sv. Dimitrija, Aristotelov trg, Galerijev Slavoluk. Obilazak čuvenog vojničkog groblja Zejtinlik, gde se nalaze posmrtni ostaci više od 7.000 srpskih vojnika poginulih u Prvom svetskom ratu. Nakon razgledanja slobodno vreme. Odlazak u Olimpic beach. Smeštaj u hotel. Večera u restoranu hotela. Noćenje.
3. dan: OLIMPIC BEACH - SOLUN Doručak. Mogućnost fakultativnog odlaska do Soluna u shopping.
Povratak u Olimpic beach u poslepodnevnim satima. Večera u restoranu hotela. Noćenje.
4. dan: OLIMPIC BEACH - METEORI Doručak. Mogućnost fakultativnog izleta na Meteore - pravoslavno manastirsko naselje, smešteno u blizini grada Kalambake, u Tesalijskoj ravnici. Manastiri su poznati po svom nesvakidašnjem položaju na stenama i smatraju se najvrednijom skupinom manastira u Grčkoj, nakon Svete gore. Ukupno postoji 6 manastira, četiri muška i dva ženska: Preobraženje, Varlam, Sveti Nikola Anapavsis, Rusanu, Sveta Trojica i Sveti Stefan i na spisku su kulturne baštine UNESCO-a. Obilazak manastira Preobraženje. Povratak u Olimpic beach po ostatak grupe. Nastavak puta prema graničnom prelazu Evzoni.
Dolazak u Beograd oko ponoći.

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA :
Prevoz turističkim autobusima (klima/grejanje, video/audio oprema, mikrofon)
Smeštaj na bazi 2 polupansiona (doručak/buffe, večera/kontinentalna) u hotelu Serenity group 3*
Usluge turističkog vodiča
Troškove organizacije programa

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA :
Fakultativne izlete :
Panoramsko razgledanje Soluna – 10 €; shopping u Solunu – 10 €; obilazak Meteora – 20 €
PAKET FAKULTATIVNIH IZLETA – 20 €
(panoramsko razgledanje Soluna, shopping u Solunu, obilazak Meteora )
Putno zdravstveno osiguranje (do 18 godina-336 rsd, od 19-70 god – 567 rsd, od 71-80 god -1260 rsd)
Doplata za 1/1 sobu 25 €
Nepomenute usluge i individualne troškove

 

OPIS HOTELA: Hotel Serenity group 3* – nalazi se u Olympic Beach, na 500m od plaže. Raspolaže 1/1, 1/ 2, 1/3, 1/4 sobe. Svaka soba sa terasom i kupatilom. Hotel posededuje restoran, bazen, pol bar, ležaljke, fudbalski teren za mali fudbal...

 

NAPOMENE:
Program je rađen na bazi minimum 40 putnika koji su platili punu cenu aranžmana! U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator putovanja zadržava pravo otkaza aranžmana, odlaganja putovanja, angažovanja manjeg prevoznog sredstva, realizacije putovanja zajedno sa drugim organizatorima istog ili sličnog putovanja, kao i pravo povećanja cene aranžmana, a sve najkasnije 5 dana pred polazak! Organizator zadržava pravo izmene pojedinih sadržaja programa, vreme obilazaka i poseta, kao i njihovog redosleda u programu! Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije. Za svaki fakultativni izlet potreban određeni broj osoba koje su platile punu cenu fakultative, u protivnom, cena fakultativnih izleta po osobi mora biti uvećana ili izlet ne može biti realizovan! Dodatni uslovi za realizaciju izleta, dobijaju se na licu mesta u zavisnosti od situacije i uslova lokalnog organizatora!

 

Cenovnik br.122 od 16.01.2020.

 

Uz ovaj program važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA organizatora putovanja ALTA MAREA Beograd i sastavni su deo objavljenog pisanog programa putovanja. ALTA MAREA Beograd poseduje Licencu OTP br.106/2016 od 06.10.2016. i Polisu br. 990000038370 od 01.10.2019. za osiguranje garancije putovanja u slučaju insolventnosti I radi naknade štete osiguranika kod osiguravajuće kompanije TRIGLAV OSIGURANJE.

© 2016 Alta Marea. licenca organizatora putovanja OTP 106/2016 od 06.10.2016.

FB ikona  IG ikona   dizajn i izrada - bojovicdejan.com