Karneval u Veneciji

venecija01

VENECIJA - VERONA - TRST - UDINE

“Buongiorno, siora mascara” je čuvena izreka kojom se pozdravljaju maske…. Vratite se u srednjevekovnu Veneciju kada su se ljudi provodili na karnevalima i balovima pod maskama. Tada je sve bilo dozvoljeno, osim jednog - da se skine maska i otkrije identitet nosioca čime se mistika povećavala... Karneval u Veneciji je apsolutno najekstravagantiji karneval u svetu......ŽIVOT JE POZORIŠTE - VREME JE DA SE MASKIRAMO!!!

 

BUS PREVOZ / 4 DANA / 1 NOĆENJE

Termin putovanja

Hotel

Redovna cena

aranžmana po osobi

22.02. – 25.02. 2019.

23./24. februar  / Udine htl 3* / 1 BB

132 €

/plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne Banke na dan uplate/
Prijava i rezervacija podrazumeva uplatu u visini od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak u ratama najkasnije 5 dana pre polaska na putovanje.

 

Program putovanja:
Prvi dan 22.02.2019. godine: Beograd – ITALIJA
Polazak iz Beograda u 16.00 časova. Putovanje putnim pravcem Mol, Ada, Senta, Kanjiža (Bačka strana), Subotica radi ulaska usputnih putnika. Obavljanje graničnih formalnosti na graničnom prelazu Kelebija – Tompa. Noćna vožnja kroz Mađarsku i Sloveniju sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja formalnosti.
Drugi dan 23.02.2019. godine: TRST – VERONA - UDINE
Po dolasku u Trst razgledanje grada peške sa vodičem: Kanal Grande, Trg Ponte Roso, crkva Sv.Spiridona iz XIX
veka koja je najveća srpska Pravoslavna crkva Zapadnog sveta, monumentalni Trg Ujedinjenja Italije sa Gradskom kućom i fontanom Četiri kontinenta, slobodno vreme. U nastavku autobusom odlazimo do dvorca Miramare koji je 10-tak km udaljen od Trsta. Dvorac je sagraĎen kao poklon za Maksimilijana Habzburškog i njegovu suprugu Šarlotu od Belgije, slobodno vreme u parku dvorca....Nastavak putovanja do Verone. Po dolasku obilazak grada peške sa vodičem: Arena, trg Bra, ulica Mazzini, Julijina kuća, trg Erbe... Slobodno vreme za šetnju ovim prelepim
gradom. Polazak grupe za Udine. Smeštaj u hotel, slobodno vreme u centru gradu zbog odlične lokacije hotela. Noćenje.
Treći dan 24.02.2019. godine: VENECIJA – SRBIJA
Nakon doručka napuštanje hotela i u 07.30h polazak do luke Punto Sabbioni. Vožnja brodićem (30 min.) do Venecije. Razgledanje grada peške sa vodičem: most uzdaha, trg Sv. Marka sa crkvom Sv. Marka, zvonik Kampanile, Duždeva palata, Ponte Rialto... Slobodno vreme za povratak u vreme zlatnog doba Venecije, njenih raskošnih karnevala i balova pod maskama a prema programu karnevala u 11.00 časova biće održan Let Anđela na Trgu Svetog Marka, koji predstavlja vrhunac karnevala u Veneciji.... U 16.00h povratak brodićem do luke Punta Sabbioni. Nastavak vožnje kroz Sloveniju i Mađarsku prema polaznom mestu sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.
Četvrti dan 25.02.2019. godine: Beograd
Dolazak u polazno mesto u ranim jutarnjim satima. Kraj putovanja.

 

Cena putovanja obuhvata:
- Prevoz autobusom turističke klase
- Smeštaj u hotelu B&B*** u Udinama (STROGI CENTAR GRADA) - 1/2 sobe sa TWC na bazi 1 noćenja
sa doručkom – jednostavan švedski sto (italijanska kuhinja)
- Razgledanja gradova po programu
- Karta za vožnju brodićem do/od Venecije
- Licencirani turistički vodič (srpski, mađarski)
- Putno - zdravstveno osiguranje SAVA za period trajanja od 23.02.2019. godine od 00.00 časova do 25.02.2019. godine do 23.59 časova  
- Troškove organizacije i realizacije putovanja

 

Cena putovanja ne obuhvata:
-individualne troškove koji nisu predviđeni programom

 

NAPOMENE:• Za realizaciju putovanja neophodan je minimum od 45 prijavljenih putnika • U slučaju promena na monetarnom tržištu, tržištu roba i usluga, ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. • Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude i ponude date kolektivima i sindikalnim organizacijama, kao i u okviru odredjenih reklamnih akcija i specijalnih programa;

 

Uz ovaj program važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA organizatora putovanja ALTA MAREA Beograd i sastavni su deo objavljenog pisanog programa putovanja. ALTA MAREA Beograd poseduje Licencu OTP br.106/2016 od 06.10.2016.i Polisu br. 30000008843 od 14.09.2018. za osiguranje garancije putovanja u slučaju insolventnosti radi naknade štete osiguranika kod osiguravajuće kompanije MILENIJUM OSIGURANJE.

Newsletter prijava

Ime:
Email:

komercijalna rate

sava osiguranje

altamarea dzingl

GL

uniqa osiguranje

© 2016 Alta Marea. licenca organizatora putovanja OTP 106/2016 od 06.10.2016.

dizajn i izrada - bojovicdejan.com