Venecija

Obilazak Veneto Regije Spojite lepo i korisno – obiđite i provedite lepe trenutke u romantičnoj Veneciji i “šopingujte“ kao nekada kada se išlo u Trst da se kupi najbolja garderoba i popije italijanski espesso... I dalje je sve po starom u Italiji, možete kupiti najbolju garderobu i popiti najbolji espresso, kako u Trstu tako i u ekskluzivno opremljenim tržnim centrima u blizini Trsta I Venecije. Možete pronaći garderobu svetski poznatih marki po najpovoljnijim cenama, jer je roba tokom cele godine na sniženju.
Vikend u ITALIJI

TRST ● LIDO DI JESOLO ● VENECIJA ● VERONA ● PADOVA ●

BUS PREVOZ / 4 DANA / 2NOĆENJA

 

Termini putovanja

Hotel

Redovna cena aranžmana

Specijalna ponuda do 01.08.2018.

18.10. do 22.10.2018.

16.11. do  18.11.2018.

Hotel TRENTO Lido di Jesolo

http://www.hoteljesolotrento.it

99 €

75 €

/plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne Banke na dan uplate/
Prijava i rezervacija podrazumeva uplatu u visini od 30% od vrednosti aranžmana, a ostatak u ratama najkasnije
10 dana pre polaska na putovanje.

 

NAPOMENA: Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, gužve u saobraćaju…)Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granici, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, promene u viznom režimu,...) Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Državljani Republike Srbije koji žele da posete Republiku Italiju, Francusku i Španiju mogu da putuju bezvizno ukoliko poseduju novi, crveni pasoš Republike Srbije.

 

1. dan BEOGRAD
Polazak u 20:00 časova sa parkinga preko Sava Centra, savska strana. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji sa usputnim pauzama radi odmora I rešavanja graničnih formalnosti.
2. dan TRST – OUTLET PALMANOVA (www.palmanovaoutlet.it) – LIDO DI JESOLO
Jutarnji dolazak u Trst. Panoramski obilazak grada, slobodno vreme za individualne aktivnosti. U podnevnim časovima nastavak putovanja do tržnog centara u blizini mesta Palmanova koji je veoma poznat u Evropi – sklop radnji poznatih robnih marki (ženska, muška, dečija i sportska garderoba, igračke, stvari za kuću, pokloni, cipele, šminka...). U poslepodnevnim časovima nastavak putovanja do Lido di Jesola. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
3. dan LIDO DI JESOLO – VERONA-PADOVA - fakultativno
Doručak. Nakon doručka polazak za Veronu. Nalazi se na severu, oko 30 km od Lake Garda, reke Adige. Verona je poznata zbog svojih veličanstvenih spomenika, ali i W. Shakespearea, slavne priče tragedije Romea i Julije.Obilazak Verone: Arena, Piazza Bra, Piazza delle Erbe, Piazza Signori, Julijina kuća i balkon. Slobodno vreme za individualne aktivnosti u Veroni. . Po završenom živopisnom razgledanju polazimo za Padovu. Obilazak Padove slobodno vreme za individualne aktivnosti. U poslepodnevnim časovima Povratak u hotel, slobodno vreme. Mogućnost organizovanja fakultativno grupne večere. Nočenje. ”. U istoimenoj provinciji nalazi se i prelepo italijansko jezero GARDA, u čijim dubinama leže olupine antičkih brodova i koje privlače ljubitelje vodenih sportova. Oduševljava i krajolik planine Monte Baldo u provinciji Verona lepotom cveća, zbog čega je ovo područje i dobilo naziv ,, Vrt Evrope“. Nakon obilaska Verone nastavlja se put ka Lago di Garda. Na južnim obalama jezera nalazi se antički utvrđeni grad SIRMIONE čiji su glavni istorijski simbol Katulove pećine. Brojne atrakcije i istorijski spomenici je ono je što će ispuniti vaše vreme koje ste izdvojili za posetu ovom jezeru. U ovom popularnom gradu nalazi se zamak Skaliger sa retkim primerom srednjevekovne odbrambene luke. Nakon obilaska ovog mondenskog mesta u večernjim časovima je planiran povratak u hotel u Lido di Jesolo.Slobodno vreme.Noćenje
4. dan LIDO DI JESOLO – VENECIJA - fakulatativo
Doručak. U 09,00h napuštanje hotela. Odlazak u luku Punta Sabioni. Vožnja brodom do venecijanskog pristaništa. Venecija je nekadašnja srednjevekovna Mletačka Republika, izgrađena je na 120 ostrva, ima 177 kanala i oko 400 mostova. Obilazak grada: most Uzdaha, Duždeva palata (nije predviđen grupni ulazak), stubovi zaštitnici grada, crkva Santa Maria della Salute, Trg Svetog Marka, crkva Svetog Marka, toranj Kampanile, most Rialto... Nakon obilaska slobodno vreme. U poslepodnevnim časovima povratak brodom u luku Punta Sabioni..U popodnevnim časovima povratak ka Beogradu Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Beogradu. Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj svih usluga.

 

ARANŽMAN OBUHVATA:
- Prevoz visokopodnim turističkim autobusima (full oprema, klima, tv, video,dvd,mikrofon)
- Smeštaj u Lido di Jesolu u hotelima Trento, Atene….*** u sobama 1/2, 1/2+1
na bazi 2 noćenje/doručak (samoposluživanje-bufe)
- Obilaske prema programu
- Usluge vodiča pratioca grupe
- Troškove organizacije programa

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- Fakultativne obilaske (VENECIJE-20 eura) deca do 12 godina 15.00 eura
- Fakultativne obilaske (VERONE i Padove-25 eura) deca do 12 godina 15.00 eura
- doplata za sobu 1/1 35 eura
-individualno osiguranje pružanja pomoći za vreme putovanja i boravka u inostranstvu u visini
pokrića min. 30.000€ po uslovima i cenovniku UNIQA osiguravajuće kuće po ceni od 850 (osobe od 19 – 70 god.),
a za osobe od 71-80 god. bez doplate - poklon osiguranje agencije ALTAMAREA;

 

NAČIN PLAĆANJA:
- Gotovinski: 30% prilikom rezervacije ostatak najkasnije 10 dana pre početka aranžmana
- Putem kreditnih kartica (VISA, VISA ELECTRON, DINA CARD)
- Odloženo plaćanje: avans u iznosu od 30% prilikom rezervacije, a ostatak u jednakim mesečnim ratama čekovima građana, a najkasnije do 15.12.2018.

 

Uz ovaj program važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA organizatora putovanja ALTA MAREA Beograd
i sastavni su deo objavljenog pisanog programa putovanja. ALTA MAREA Beograd poseduje Licencu OTP br.106/2016 od 06.10.2016.i Polisu br. 300058742 od 14.09.2017. za osiguranje garancije putovanja u slučaju insolventnosti radi naknade štete osiguranika kod osiguravajuće kompanije DDOR Novi Sad.

 

 

Newsletter prijava

Ime:
Email:

komercijalna rate

sava osiguranje

altamarea dzingl

GL

uniqa osiguranje

© 2016 Alta Marea. licenca organizatora putovanja OTP 106/2016 od 06.10.2016.

dizajn i izrada - bojovicdejan.com