Budimpešta - Beč

01.05. crtica 5d/3n crtica Icon bus crtica 149 €

Putovanje u Mađasku i Austriju u najstariju evropsku prestonicu…
BUDIMPEŠTA ● BEČ
5 dana - 3 noćenja / bus prevoz

 

Termini  putovanja u 2019.god.

Hotel

Redovna cena aranžmana

SPECIJALNA CENA

01 - 05. MAJ

Danubius Hotel Flamenco 4*

Wellness and conference hotel

https://www.danubiushotels.com/en/our-hotels-budapest/danubius-hotel-flamenco

169 € 149 €

/plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne Banke na dan uplate/
Prijava i rezervacija podrazumeva uplatu u visini od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak u ratama najkasnije 10 dana pre polaska na putovanje.

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA :
Prevoz turističkim autobusima (klima/grejanje, video/audio oprema, mikrofon)
Smeštaj u hotelu DANUBIUS HOTEL FLAMENCO**** na bazi tri noćenja sa doručkom (buffet - samoposluživanje), korišćenje bazena, saune i fitnesa....
Usluge turističkog vodiča
Troškove organizacije programa

 

NAČINI PLAĆANJA ● Gotovinski: 40% prilikom rezervacije ostatak najkasnije 7 dana pre početka aranžmana ● Putem kreditnih kartica (VISA, VISA ELECTRON, DINA CARD) ● Odloženo plaćanje: avans u iznosu od 40% prilikom rezervacije, a ostatak u dve jednake mesečne rate čekovima građana (deponovanje min 10 dana pre početka aranžmana)

 

OPIS HOTELA U BUDIMPEŠTI :
Danubius Hotel Flamenco 4* nudi nešto jedinstveno–smeštaj blizu centra, okružen prekrasnim parkom. Ovaj hotel sa četiri zvezdice u blizini takozvanog "Bottomless Lake" u 11. okrugu u Budimpešti ima svoju garažu i parkiralište na krovu. Lako je dostupan javnim prevozom jer se na samo par minuta hoda nalaze metro, autobuska i tramvajska stajališta.
Za goste agencije Alta Marea u cenu je uključen pristup wellness i fitnes centru sa zatvorenim bazenom. Sve sobe su klimatizovane i imaju satelitsku LCD TV, fen za kosu, mini bar, sobni servis, telefon, sef…
Dobra mađarska i internacionalna kuhinja, uključujući i vegetarijanska jela, služi se u restoranima i na letnjoj terasi. Klavirska muzika uživo može se čuti u kafiću Columbus u večernjim satima.
Hotel Flamenco je takođe idealno mesto za događaje. Sale za sastanke su u raznim veličinama, što je podjednako pogodno za održavanje manjih konferencija i značajnih događaja za nekoliko stotina ljudi.

 

1. dan: BEOGRAD – BUDIMPEŠTA Polazak autobusa iz Beograda u 23.30h – BAS-ova stanica. Lagana noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi obavljanja graničnih formalnosti i pauza radi odmora.
2. dan: BUDIMPEŠTA Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima. Nakon kraće pauze za odmor panoramski obilazak i upoznavanje grada u pratnji vodiča: obilazak Trga heroja, Andraši bulevara, Bazilike Sv. Ištvana, Parlamenta, Budimske tvrđave-Kraljevske Palate, Ribarske tvrđave, Brda Gelert i Citadele... Nakon panoramskog obilaska grada odlazak u Vaci ulicu gde je predviđeno slobodno vreme do polaska (14h) prema hotelu. Odlazimo u hotel i smeštaj po sobama. Slobodno popodne za individualnu šetnju. U večernjim satima - fakultativni odlazak na krstarenje Dunavom i noćna panorama Budimpešte sa reke u pratnji vodiča. Povratak u hotel. Noćenje.
3. dan: BUDIMPEŠTA - SENT ANDREJA Doručak. U 9h fakultativni polazak u obilazak tržnog centra Campona. Mogućnost posete Tropikarijumu. Svi oni koji su ljubitelji životinja, akvarijuma i zooloških vrtova mogu pronaći zanimaciju u prelepom tropikarijumu. Nalazi se u okviru tržnog centra “Campona” koji se nalazi na periferiji Budimpešte.
U 14h fakultativni polazak za Sent Andreju, barokni gradić severno od Budimpešte, nekadašnje sedište srpskog patrijarha. Razgledanje poznatog turističkog mesta, stecišta boema i umetnika. Zajednicka šetnja po malom baroknom gradiću, u pratnji vodiča, neraskidovo vezanom za srpsku istoriju. Obilazak očuvane srpske zaostavštine na mađarskom prostoru - Krst kneza Lazara, Trg Vuka Karadžića,kuća Jakova Ignjatovića, Muzej Srpske pravoslavne crkve, Beogradska crkva, Požarevačka crkva ... Nakon obilaska Sent Andreje u 19h polazak za Budimpeštu. Dolazak u hotel. U večernjim časovima mogućnost fakultativnog odlaska na večeru u čardu. Slobodno vreme. Noćenje.
4. dan: BUDIMPEŠTA - BEČ Doručak. Polazak u 8,15h na celodnevni fakultativni izlet u Beč. Beč je jedna od najstarijih metropola u srcu Evrope, carski grad i mesto ukrštanja raznih kultura i uticaja. Jedno je od najomiljenijih evropskih odredišta turista iz čitavog sveta pa se sa pravom može reći za Beč da je pravi kosmopolitski grad. Panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča, uži centar grada: dvorac Belvedere, Opera, zimska rezidencija Habsburgovaca – Hofburg, Trg Marije Terezije, Parlament, Gradska kuća, Jevrejska četvrt, zabavni park Prater, Hundertvaser, novi deo grada Uno-city i šetnja kroz prvi becirk – Stefanova katedrala, Stefanov trg i Kertner ulica. Nakon razgledanja slobodno vreme za individualne aktivnosti i kupovinu u najboljoj bečkoj trgovačkoj ulici – Mariahilfer Strase ili mogućnost odlaska u Šenbrun. U kasnim popodnevnim časovima povratak prema Beču. Noćenje.
5.dan: BUDIMPEŠTA Nakon doručka i odjave iz hotela (12h) polazak ka centru grada. Slobodno vreme ili mogućnost odlaska do tržnog centra Arena. Planiran polazak za Srbiju oko 17h. Putovanje preko Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Beograd do ponoći.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA :
Krstarenje Dunavom – 15 €
Večera uz muziku u čardi – 25 € (fakultativni izlet minimum 25 putnika)
Obilazak Sent Andreje – 10 € (fakultativni izlet minimum 25 putnika)
Tržni centar Campona sa obilaskom Tropikarijuma 15 € (min 15 putnika)
Celodnevni izlet u Beč – 30 € (panoramski obilazak i shopping; min 30 putnika )
Dvorac Šenbrun – 25 € ;
Peronsku kartu za ulazak na BAS-ovu stanicu – 50 RSD
Putno zdravstveno osiguranje (za osobe do 18 godina-317 rsd, od 19-70 god – 506 rsd, od 71-80 god -1.191 rsd)
Doplata za 1/1 sobu 80 €
Nepomenute usluge i individualne troškove

 

NAPOMENE: Program je rađen na bazi minimum 40 putnika koji su platili punu cenu aranžmana! U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator putovanja zadržava pravo otkaza aranžmana, odlaganja putovanja, angažovanja manjeg prevoznog sredstva, realizacije putovanja zajedno sa drugim organizatorima istog ili sličnog putovanja, kao i pravo povećanja cene aranžmana, a sve najkasnije 5 dana pred polazak! Organizator zadržava pravo izmene pojedinih sadržaja programa, vreme obilazaka i poseta, kao i njihovog redosleda u programu! Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije. Za svaki fakultativni izlet potrebno je najmanje 30 osoba koje su platile punu cenu fakultative, u protivnom, cena fakultativnih izleta po osobi mora biti uvećana ili izlet ne može biti realizovan! Dodatni uslovi za realizaciju izleta, dobijaju se na licu mesta u zavisnosti od situacije i uslova lokalnog organizatora!

 

Uz ovaj program važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA organizatora putovanja ALTA MAREA Beograd i sastavni su deo objavljenog pisanog programa putovanja. ALTA MAREA Beograd poseduje Licencu OTP br.106/2016 od 06.10.2016.i Polisu br. 30000008843 od 14.09.2018. za osiguranje garancije putovanja u slučaju insolventnosti radi naknade štete osiguranika kod osiguravajuće kompanije MILENIJUM OSIGURANJE

© 2016 Alta Marea. licenca organizatora putovanja OTP 106/2016 od 06.10.2016.

dizajn i izrada - bojovicdejan.com