Budimpešta - Beč

08.11. crtica 5d/3n crtica Icon bus crtica 139 €

 

Putovanje u Mađasku i Austriju u najstariju evropsku prestonicu…
BUDIMPEŠTA ● BEČ
5 dana - 3 noćenja / bus prevoz

 

Termin  putovanja

u 2019.god.

Hotel

Cena aranžmana

08. – 12.

Novembar

Danubius Hotel Flamenco 4*

Wellness and conference hotel

https://www.danubiushotels.com/en/our-hotels-budapest/danubius-hotel-flamenco

Austria Trend Eventhotel Pyramide 4*

https://www.austria-trend.at/de/hotels/eventhotel-pyramide

139 €

/plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate/
Prijava i rezervacija podrazumeva uplatu u visini od 40% od vrednosti aranžmana, ostatak 7 dana do polaska ili odloženo čekovima građana do 30 dana.

 

OPIS HOTELA/BUDIMPEŠTI : Danubius Hotel Flamenco 4* nudi nešto jedinstveno–smeštaj blizu centra, okružen prekrasnim parkom. Ovaj hotel sa četiri zvezdice u blizini takozvanog "Bottomless Lake" u 11. okrugu u Budimpešti ima svoju garažu i parkiralište na krovu. Lako je dostupan javnim prevozom jer se na samo par minuta hoda nalaze metro, autobuska i tramvajska stajališta. Za goste agencije Alta Marea u cenu je uključen pristup wellness i fitnes centru sa zatvorenim bazenom. Sve sobe su klimatizovane i imaju satelitsku LCD TV, fen za kosu, mini bar, sobni servis, telefon, sef…Dobra mađarska i internacionalna kuhinja, uključujući i vegetarijanska jela, služi se u restoranima i na letnjoj terasi. Klavirska muzika uživo može se čuti u kafiću Columbus u večernjim satima. Hotel Flamenco je takođe idealno mesto za događaje. Sale za sastanke su u raznim veličinama, što je podjednako pogodno za održavanje manjih konferencija i značajnih događaja za nekoliko stotina ljudi.

 

 

OPIS HOTELA/ BEČU : Austria Trend Eventhotel Pyramide 4* - smešten je tačno preko puta tržnog centra SCS, najvećeg tržnog centra u Austriji. U ponudi ima veliki spa i rekreativni centar s otvorenim i zatvorenim bazenima, koji se mogu besplatno koristiti. Besplatan bežični internet dostupan je u zajedničkim prostorijama i u pojedinim sobama.
Sobe su klimatizovane i poseduju sef, mini-bar, TV sa satelitskim kanalima i kupatilo s fenom za kosu.
Hotel Austria Trend Eventhotel okružen je zelenilom površine 45.000 m² i raspolaže piramidom visine 42 metara u kojoj je smešten centar za događaje za najviše 4.000 osoba. Restoran uključuje vrt i bar s terasom. Vozovi železnice Badener Ban zaustavljaju se ispred samog hotela. Vožnja od 25 minuta odvešće vas do Bečke državne opere i do centra Badena.

 

1. dan: BEOGRAD – BUDIMPEŠTA Polazak autobusa iz Beograda u 05h –Dnevna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi obavljanja graničnih formalnosti i pauza radi odmora. Dolazak u Budimpeštu u prepodnevnim časovima. Nakon kraće pauze za odmor panoramski obilazak i upoznavanje grada u pratnji vodiča: obilazak Trga heroja, Andraši bulevara, Bazilike Sv. Ištvana, Parlamenta, Budimske tvrđave-Kraljevske Palate, Ribarske tvrđave, Brda Gelert i Citadele... Nakon panoramskog obilaska grada odlazak u Vaci ulicu gde je predviđeno slobodno vreme do polaska prema hotelu. Oko 16h časova odlazimo u hotel i smeštaj po sobama. Slobodno popodne za individualnu šetnju. U večernjim satima - fakultativni odlazak na krstarenje Dunavom i noćna panorama Budimpešte sa reke u pratnji vodiča. Povratak u hotel. Noćenje.
2. dan: BUDIMPEŠTA - SENT ANDREJA – BUDIMPEŠTA Doručak. U 10h fakultativni polazak za Sent Andreju, barokni gradić severno od Budimpešte, nekadašnje sedište srpskog patrijarha. Razgledanje poznatog turističkog mesta, stecišta boema i umetnika. Zajednicka šetnja po malom baroknom gradiću, u pratnji vodiča, neraskidovo vezanom za srpsku istoriju. Obilazak očuvane srpske zaostavštine na mađarskom prostoru - Krst kneza Lazara, Trg Vuka Karadžića,kuća Jakova Ignjatovića, Muzej Srpske pravoslavne crkve, Beogradska crkva, Požarevačka crkva ... Nakon obilaska Sent Andreje u 13,30h polazak za Budimpeštu. Dolazak u hotel u 14h. Fakultativni obilazak tržnog centra Campona. Mogućnost posete Tropikarijumu gde uz asistenciju vodiča može da se obezbedi grupna ulaznica. Oko 18h časova okupljanje i povratak u hotel. U večernjim časovima mogućnost fakultativnog odlaska na večeru u čardu. Slobodno vreme, noćenje.
3. dan: BUDIMPEŠTA-BEČ Doručak. Odjava iz hotela i polazak prema Beču. Panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča, uži centar grada: dvorac Belvedere, Opera, zimska rezidencija Habsburgovaca – Hofburg, Trg Marije Terezije, Parlament, Gradska kuća, Jevrejska četvrt, zabavni park Prater, Hundertvaser, novi deo grada Uno-city i šetnja kroz prvi becirk – Stefanova katedrala, Stefanov trg i Kertner ulica. Nakon razgledanja slobodno vreme za individualne aktivnosti. Odlazak u hotel, smeštaj. Slobodno vreme za shoping u SCS- najveći tržni centar u region. Noćenje.
4.dan: BEČ – ŠENBRUN Nakon doručka i odjave iz hotela polazak ka centru grada. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak u posetu kraljevskom dvorcu Schönbrunn sa prekrasnim parkom. Razgledanje carskih prostorija i odaja , šetnja prelepim parkom. Planiran polazak za Srbiju oko 17h. Putovanje preko Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.
5. Dan : BEOGRAD Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj programa.

 

ARANŽMAN OBUHVATA :
Prevoz turističkim autobusima (klima/grejanje, video/audio oprema, mikrofon)
Smeštaj u hotelu DANUBIUS HOTEL FLAMENCO**** na bazi dva noćenja sa doručkom (american buffet - samoposluživanje), korišćenje bazena, saune i fitnesa....
Smeštaj u Hotelu Austria Trend PYRAMIDE**** na bazi jednog noćenje sa doručkom (american buffet - samoposluživanje), korišćenje bazena, saune ....
Usluge turističkog vodiča
Troškove organizacije programa

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA :
Krstarenje Dunavom – 15 €
Večera uz muziku u čardi – 25 € (fakultativni izlet minimum 25 putnika)
Obilazak Sent Andreje – 10 € (fakultativni izlet minimum 25 putnika)
Tržni Centar Campona - 5 € (min 15 putnika)
Tropikarijum / ulaznica ( adl – 2700 HUF ( oko 9 evra ) ; chd 2000 HUF (oko 7 evra )
Šenbrun palata (Grand tura) - 30 € adl / 25 € chd
Prater i Dunavski toranj (bez ulaznice) – 5 € /adl
Putno zdravstveno Sava osiguranje (do 18 godina-317 rsd, od 19-70 god – 506 rsd, od 71-80 god -1.191 rsd)
Doplata za 1/1 sobu 65 €
Nepomenute usluge i individualne troškove

 

NAPOMENE: Program je rađen na bazi minimum 40 putnika koji su platili punu cenu aranžmana! U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator putovanja zadržava pravo otkaza aranžmana, odlaganja putovanja, angažovanja manjeg prevoznog sredstva, realizacije putovanja zajedno sa drugim organizatorima istog ili sličnog putovanja, kao i pravo povećanja cene aranžmana, a sve najkasnije 5 dana pred polazak! Organizator zadržava pravo izmene pojedinih sadržaja programa, vreme obilazaka i poseta, kao i njihovog redosleda u programu! Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije. Za svaki fakultativni izlet potreban određen broj osoba koje su platile punu cenu fakultative, u protivnom, cena fakultativnih izleta po osobi mora biti uvećana ili izlet ne može biti realizovan! Dodatni uslovi za realizaciju izleta, dobijaju se na licu mesta u zavisnosti od situacije i uslova lokalnog organizatora!

 

Uz ovaj program važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA organizatora putovanja ALTA MAREA Beograd i sastavni su deo objavljenog pisanog programa putovanja. ALTA MAREA Beograd poseduje Licencu OTP br.106/2016 od 06.10.2016. i Polisu br. 990000038370 od 01.10.2019. za osiguranje garancije putovanja u slučaju insolventnosti i radi naknade štete osiguranika kod osiguravajuće kompanije TRIGLAV OSIGURANJE

 

Ista destinacija Vikend u Budimpešti »
© 2016 Alta Marea. licenca organizatora putovanja OTP 106/2016 od 06.10.2016.

dizajn i izrada - bojovicdejan.com