Krstarenje deltom Dunava

Manastir Saon Manastir Saon

30.07. crtica 7d/3n crtica Icon bus crtica 280 €

 

30. jul - 5. avgust 2018.
SVI IZLETI URAČUNATI U CENU ARANŽMANA

 

Cenovnik br. 1 od 13.12.2017.

FIRST MINUTE PONUDA DO 01.03.2018. - 280€

REDOVNA CENA: 290€

 

 

1. dan: Polazak u 18h iz Novog Sada (ispred železničke stanice), a u 20h iz Beograda (sa parkinga preko puta otvorenog tržnog centra – tzv. „buvljak”, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe). Putovanje Đerdapskom klisurom.
2. dan: Nastavak putovanja: Drobeta Turnu Severin  Krajova (Craiova)  Bukurešt.
Pre podne dolazak u Bukurešt (Bucureşti), glavni grad Rumunije, koji nosi epitet „mali Pariz“. Panoramsko razgledanje grada: Trijumfalna kapija, Palata Parlamenta (po površini druga građevina sveta)... Smeštaj u hotel. Odmor. Kratka šetnja najužim centrom Bukurešta, u kojem se nalaze Rumunski ateneum, bivša Kraljevska palata, Centralna univerzitetska biblioteka, zdanje Senata, crkva Kreculesku (Cretzulescu)… Poseta Patrijaršiji. Slobodno vreme. Noćenje.
3. dan: Doručak. Nastavak putovanja. Dolazak u Murfatlar. Degustacija vina i ručak. Posle podne dolazak u Tulću (Tulcea), grad na „predvorju“ delte Dunava, poznat još u vreme Aleksandra Makedonskog. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Večera. Noćenje.
4. dan: Doručak. Ukrcavanje na brod. Plovidba rukavcima i jezerima delte Dunava: Crisan-ribarsko selo Mila 23-jezero Nebunu. Ručak i večera na brodu. Povratak u Tulću. Noćenje.
5. dan: Doručak. Odlazak u deltu Dunava, najlepšu deltu Evrope i jednu od najlepših delta sveta. Delta Dunava, sa svoja tri rukavca, Kilijom, Sulinom i Sv. Đorđem, i sistemom jezera Razim-Sinoe, zauzima površinu od 5165 km2, od čega 84% pripada Rumuniji. Delta, koja, inače, ima status prirodnog rezervata, predstavlja pravu prirodnu laboratoriju, sa brojnim retkim biljnim i životinjskim vrstama (npr, 275 vrsta ptica). Plovidba do najskrivenijih kutaka Delte. Poseta manastiru Saon. Ručak. Povratak u Tulću. Poseta Muzeju Delte u Tulći. Odmor.Večera. Noćenje.
6. dan: Doručak. Napuštanje hotela i odlazak iz Tulće. Dolazak u Konstancu (Constanţa), najveću luku na Crnom moru (takođe poznato letovalište), inače nekadašnju grčku koloniju Tomis. Razgledanje grada: spomenik rimskom pesniku Ovidiju (koji je ovde bio u egzilu), džamija, kazino... Dolazak u Mamaju (Mamaia), najpoznatije letovalište na rumunskoj crnomorskoj obali (i najpoznatiji turistički centar Rumunije uopšte). Slobodno vreme u Mamaji. Uveče polazak za Srbiju. Ruta: Bukurešt  Drobeta Turnu Severin...
7. dan: Nastavak putovanja kroz Đerdapsku klisuru. Povratak u Beograd i Novi Sad do 12 h.

 

NAČIN PLAĆANJA: u dinarskoj protivvrednosti, prema prodajnom kursu Credit Agricole banke; prilikom rezervacije uplaćuje se 40% od cene aranžmana; ostatak se može uplatiti gotovinski, najkasnije 7 dana pre polaska na put ili u 7 mesečnih rata (putem čekova ili administrativne zabrane, bez uvećanja); poslednja rata 20.12.2018.

 

POPUSTI I DOPLATE:
deca do 4 godine besplatno;
deca do 4-12 godina ostvaruju popust 30% od cene aranžmana u zajedničkom ležaju;
treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi (dvokrevetna soba sa pomoćnim ležajom ostvaruje popust 10 € po noći (40 €);
doplata za jednokrevetnu sobu je 60€ za 4 noći.

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
prevoz udobnim turističkim autobusom (s klima-uređajem te audio- i video-opremom);
smeštaj u hotelu „Rin Central“ **** ili nekom drugom hotelu iste kategorizacije u Bukureštu na bazi 1 noćenja sa doručkom (švedski sto) te u hotelu „Europolis“ *** (www.europolis.ro) u Tulći, na bazi 3 noćenja, sa ishranom prema programu (doručak-švedski sto, ručak i večera u Tulći-kontinentalni obrok); evropska kategorizacija hotela; dvokrevetne sobe;
ulaznicu u Muzej Delte i taksu za boravak u Nacionalnom parku;
plovidbu brodovima po delti Dunava;
razgledanje Bukurešta i Konstance;
degustaciju vina i ručak (kontinentalni obrok) u vinskom podrumu;
pratioca agencije „Karpati“. Cena aranžmana ne obuhvata osiguranje putnika (890 din.).

 

Opisi hotela:
Hotel "Rin Central"**** nalazi se nedaleko od centra Bukurešta. Hotel poseduje dvokrevetne sobe. Svaka soba ima TUŠ/WC, klima uređaj.
Hotel "Europolis"*** nalazi se u samom centru Tulće (5 minuta udaljen od centralnog trga). Sobe su dvokrevetne. Svaka soba poseduje TUŠ/WC, klima-uređaj, većina poseduje terasu.

 

Napomene:
Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.
Međunarodno putno osiguranje je obavezno za pojedine destinacije. Savetujemo Vas da isto posedujete za sva vaša putovanja, jer u suprotnom sami snosite odgovornost za eventualne posledice prilikom kontrole države u koju putujete, kao i kontrole u državama kroz koje prolazite.
Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

 

CENA JE FORMIRANA NA BAZI 40 PUTNIKA. U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA, AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO DA ODGODI ILI OTKAŽE PUTOVANJE, O ČEMU ĆE PUTNIKE OBAVESTITI NAJMANJE 5 DANA PRE POLASKA. UZ OVAJ PROGRAM VAŽE I SVE OSTALE ODREDBE OPŠTIH USLOVA PUTOVANJA TURISTIČKE AGENCIJE „KARPATI“.

 

Turistička agencija „KARPATI“ doo, 21000 Novi Sad, Braće Ribnikar, br. 48
Tekući račun: 330-15006949-46 , kod Credit Agricole banke
Registar privrednih subjekata: BD 244709/2006, PIB: 101655306
Licenca OTP br. 426/2010.
Tel.: 021 427 117; Tel./fax: 021 466 940; Mob.: 069/185 16 08;

baner subagenti

Newsletter prijava

Ime:
Email:

komercijalna rate

sava osiguranje

altamarea dzingl

GL

© 2016 Alta Marea. licenca organizatora putovanja OTP 106/2016 od 06.10.2016.

dizajn i izrada - bojovicdejan.com